Hathorok PDF Nyomtatás E-mail

 

 

Tom Kenyon és Virginia Essene: Hathorok című könyvét hívtuk segítségül a Hathorok jellemzéséhez:

 

A Hathorok egy új, álomszerű valóság hangjait hozzák magukkal Földünk számára. Idősebb testvéreink, akik az emberiség fejlődése során nagyon sok időt töltöttek velünk, legutóbb az ősi Egyiptomban dolgoztunk tudatosan együtt; Hator istennőn keresztül kommunikáltak velünk. Valamint kapcsolatott teremtettek a tibeti lámákkal is, a tibeti buddhizmus és hangtálas gyógyítás kialakulása idején.

 

Természetük energiajellegű és több dimenziót hat át. Egy másik univerzumból érkeznek hozzánk, a Szíriusz bolygón keresztül, mely átjáró Naprendszerünkhöz és a Vénusz bolygó éteri királyságához.

 

A Hathorok egy magasabb rendű civilizációhoz tartozó lények csoportja, akik különleges rezgéstartományban léteznek, mint ahogyan mi is, csupán a Hathorok rezgészintje magasabb.

 

Az egyiptomi történelemben van a Hathorok létezésére és fizikai megjelenésükre utaló régészeti lelet. Az egyik ilyen ősi lenyomat található a textíliáinkon is.

 

Bátran hívhatjuk a Hathorok olykor gyengéd, máskor határozott, de szeretettel és jóindulattal teli energiáit rezgésszintünk emeléséhez.