Gyógyító Kereszt PDF Nyomtatás E-mail

 

Olyan szimbólum, melyben a Végtelen Szeretet jelképe ötvöződik Jézus gyógyító keresztjével, amelynek alakja megegyezik a Máltai Lovagrend jelképével, illetve a görög kereszt alakjával.

 

A Végtelen Szeretet egymásba kapcsolódó hurkai a testet és a lelket szimbolizálják, amelyek mindig összekapcsolódtak és mindig egyek voltak. A nagyhurok a fizikai testre, a külső, látható dolgokra hat, míg a kis hurok a lélekre, a belső, szemmel láthatatlan dolgokra. Magába foglalja az égi és földi fényminőségek szeretet esszenciáját , semleges, minden vallás felett áll.

 

A kereszt négy ágát többféleképpen is értelmezik.

 

A máltai kereszt négy ága a négy legfontosabb erénynek felel meg: a mértékletességnek, az állhatatosságnak, az igazságosságnak, és a bölcsességnek. A görög kereszt a négy klasszikus elem: a tűz, föld, levegő és víz kifejezésére szolgál.

 

Mind a két szimbólum önmagában is erőteljes gyógyító rezgéssel bír, együtt azonban fokozott hatásúak. Képesek feloldani az energiarendszerünkben tárolt érzelmi sérüléseket, blokkokat, és a sejtemlékezetünkben tárolt információk felszínre hozását nagymértékben tudják segíteni, gyorsítani. Segítségükkel a régmúltban használt képességeink újra aktiválódhatnak, korlátozó mintáink, lenyomataink semlegesítődhetnek.

 

Meditáció közben, tegyük a szimbólummal ellátott terméket a közelünkbe, és tartózkodjunk minél többet áldásos rezgéseiben.