Csillagjegyek PDF Nyomtatás E-mail

 

 

A csillagok és a bolygók állása hatással van életünkre és mindennapjainkra. Erre már évezredekkel korábban rájöttek az emberek és keresték az összefüggéseket a csillagok állása és a földi események között. Ebből fejlődött ki az asztrológia tudománya.

 

Földi életünk valójában a Lélek fejlődésének egy iskolája, amit mielőtt leszületünk a Földre, gondosan megtervezünk. A horoszkóp tartalmazza mindazon képességeinknek, lehetőségeinknek, előző életbeli történéseinknek a kódjait, ami befolyásolja jelen létezésünket.

 

Ezotextilíáink között megtalálhatóak a csillagjegyek energiáit képviselő szimbólumok is. Ha a közelükben tartózkodunk, az általuk képviselt energiákkal tudatosan is felkészülhetünk az éppen aktuális feladataink könnyebb elvégzéséhez. A csillagjegyek energiái felszínre hozhatnak olyan bennünk lévő akár ősi blokkokat is, amelyek adályozzák a jelenlegi feladataink megoldását. Ha már azonosítottuk a blokkot, könnyebb felismerni, hogy hol érdemes változtatnunk.

 

Termékeink között megtalálhatóak mind a 12 csillagjegy szimbólumait ábrázoló egyedi termékek, valamint ajánjuk 12 csillagjegyes terítőinket és párnahuzatainkat is.